Vorige | Volgende

NIEUWAAL

Prijs op aanvraag 

Neem contact met ons op

076-5602007

info@vhno.nl

Omschrijving

TE KOOP Een kavel agrarische (tuinbouw)grond van ca. 2,15 ha. Dit betreft voor ca. 1,25 ha een tuinbouwkavel met grote stenen schuur. Voor het overige gaat het om ca. 0,9 ha weiland. Het geheel ligt direct ten oosten van de dorp Nieuwaal (gemeente Zaltbommel) en maakt onderdeel uit van hét glastuinbouwcentrum van de Bommelerwaard! Omschrijving De kavel betreft momenteel weiland met daarop een grote...

Kenmerken

Provincie
Gelderland
Gemeente
Kerkwijk
Type
Losse grond
Hoofdbestemming
LosseGrond
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP

Een kavel agrarische (tuinbouw)grond van ca. 2,15 ha. Dit betreft voor ca. 1,25 ha een tuinbouwkavel met grote stenen schuur. Voor het overige gaat het om ca. 0,9 ha weiland. Het geheel ligt direct ten oosten van de dorp Nieuwaal (gemeente Zaltbommel) en maakt onderdeel uit van hét glastuinbouwcentrum van de Bommelerwaard!

Omschrijving
De kavel betreft momenteel weiland met daarop een grote stenen schuur (20 x 20 m). Deze schuur is solide gebouwd, opgetrokken met stalen spanten, stenen muren, zadeldak met asbesthoudende dakplaten. De schuur is toegankelijk via meerdere grote schuifdeuren en beschikt over 2 stalruimten. De schuur is te bereiken via het weiland aan de zuidwestzijde, dat zelfstandig ontsloten aan de Pauwenhofstraat. Ten noorden en ten zuiden van de schuur bevinden zich ook weilanden.

Bestemming
De kavel ligt in het bestemmingsplan 'Buitengebied Zaltbommel' en in het inpassingsplan 'Tuinbouw Bommelerwaard'.

De ca. 0,9 ha weiland is bestemd als 'Agrarisch' en heeft deels de dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie 3'. De circa 1,25 ha tuinbouwkavel met grote schuur is bestemd als 'Agrarisch - Tuinbouw' met de aanduiding 'intensiveringsgebied'. Voor een gedeelte geldt ook hier de dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie 3'.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Van Hoven & Oomen rentmeesters & onteigeningsadviseurs
Contactpersoon: de heer J.H. Oomen
Tel 076 560 2007

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Losse grond
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 15 a 0 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
R
Perceel
671
Hectare
2
Are
15

Kadastrale gegevens

Gemeente
Kerkwijk
Sectie
R
Perceel
671
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart NIEUWAAL

naar NIEUWAAL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand